Mons & Partners

Accountants- en administratiekantoren PDF Afdrukken E-mail
Mons & Partners is gespecialiseerd in het voeren van salarisadministraties voor kleine en middelgrote administratie- en accountantskantoren. Lonen en arbeidsrecht vormen een afbreukrisico, vooral in de expertise en in de personele bezetting. Vaak wordt de loonadministratie door één medewerker uitgevoerd, maar wat als deze medewerker ziek wordt of uit dienst gaat?

 

Het voordeel van het uit handen geven van uw loonadministratie is dat u geen investering meer hoeft te doen in software en opleidingen. Bovendien levert dit tijdwinst op hetgeen kan worden aangewend voor advieswerk, waardoor u weer ruimte krijgt voor groei. Eén van onze opdrachtgevers heeft ooit opgemerkt: "Nu durf ik eindelijk weer nieuwe klanten aan te nemen".

Het onderbrengen van uw salarisadministratie bij Mons & Partners zorgt voor continuïteit en deskundigheid op het gebied van salarisverwerking en advies. Onze concurrerende en vaste tarieven zorgen ervoor dat door u een aantrekkelijke gegarandeerde marge kan worden gerealiseerd.

 

Afhankelijk van uw wensen wordt afgesproken in welke mate wij contact hebben met uw relaties en op welke wijze de administratieve processen vorm worden gegeven.
 

 
Precision in Payroll mons en spek
Landjuweel 22, 3905 PG Veenendaal  |  Postbus 171, 3900 AD Veenendaal  |  T: 0318-860315  |  E: info@monsenpartners.nl
© 2016 Payroll advise, Payroll training, Payroll solutions: Mons&Partners