Mons & Partners

Payroll Solutions PDF Afdrukken E-mail
Verloning
Mons & Partners is dè specialist in het voeren van salarisadministraties voor:


Onze medewerkers hebben ruime ervaring met de diverse branches en zijn daarom in staat om vakkundig de wet- en regelgeving toe te passen in de periodieke salarisverwerking. Ook voor de internationale verloning, zoals de 30%-regeling voor buitenlandse werknemers met specialistische kennis, kunt u bij ons terecht.

Loonadministratie is meer dan alleen een loonstrook maken. Door actief met u mee te denken wijzen wij u op sociaal- en fiscaal vriendelijke aspecten, een eenvoudiger beloningsstructuur of administratieve lastenverlichting. Door onze efficiënte werkwijze en ervaring met diverse automatiseringsoplossingen kunnen wij u deze service tegen scherpe tarieven aanbieden.

De aanlevering van de salarismutaties kunt u via onze beveiligde internetpagina doorgeven, maar u kunt dit ook per e-mail, fax of post doorgeven.

HR-ondersteuning
HRM of personeelsmanagement is de laatste jaren sterk in ontwikkeling. Uw personeel is één van de belangrijkste zaken om in te investeren omdat zij samen met u voor een succesvolle onderneming zorgen. Het is daarom belangrijk dat de juiste medewerker op de juiste plek zit en met een positieve motivatie naar het werk gaat.

Mons & Partners biedt nu de mogelijkheid om naast het verzorgen van de salarisadministratie ook gebruik te maken van ons personeelsinformatiesysteem. Met het systeem kunt u opleidingsgegevens, beoordelingen, ziekteverzuim e.d. vastleggen om meer grip op uw personeel te krijgen. Ook krijgt u de beschikking over een digitaal documentenarchief zodat u alle belangrijke documenten zoals arbeidsovereenkomsten, diploma's, model opgaaf gegevens voor de loonheffingen e.d. digitaal en geordend beschikbaar heeft.

Omdat het personeelsinformatiesysteem geïntegreerd is met ons salarissysteem hoeven werknemergegevens maar één keer ingevoerd te worden. Niets is namelijk zo vervelend als gegevens meerdere keren te moeten vastleggen.

Via een beveiligde internetomgeving kunt u altijd en overal inloggen om rapportages en overzichten in te zien en zelf wijzigingen door te voeren.

ASP/ Gebruik maken van het systeem van Mons & Partners
Ondernemingen die enerzijds zelfstandig de salarisadministratie op efficiënte wijze wensen uit te voeren, maar anderzijds ondersteuning wensen van een professionele salarisadministrateur, bieden wij de mogelijkheid via een beveiligde terminalverbinding op onze systemen te werken. De ondersteuning kan bijvoorbeeld betrekking hebben op het efficiënt inrichten van de processen binnen het salarispakket, het interpreteren van wet- en regelgeving en de jaarafsluiting

Detachering
Als onderneming kunt u geconfronteerd worden met ongewenste situaties door het uitvallen van uw salarisadministrateur. Onze professionele medewerkers zijn in staat de salarisadministratie(s) op de voor u gebruikelijke wijze voort te zetten.

 

Mons & Partners is voor het inrichten van uw salarissoftware business partner van:

 

Unit 4 Business Software

 

 
Precision in Payroll mons en spek
Landjuweel 22, 3905 PG Veenendaal  |  Postbus 171, 3900 AD Veenendaal  |  T: 0318-860315  |  E: info@monsenpartners.nl
© 2016 Payroll advise, Payroll training, Payroll solutions: Mons&Partners